AUTORIŲ ADRESAI / ADDRESSES OF THE AUTHORS / ANSCHRIFTEN DER VERFASSER - Lituana, Archeologia (Archaeologia Lituana, 2013)
Rasa Banytė-Rowell Lietuvos istorijos institutas Kražių g. 5 LT-01108 Vilnius stankaitban@yahoo.co.uk Jānis Ciglis National History Museum of Latvia Archaeology Department Pils laukums 3 Rīga, LV-1050 janis.ciglis@history-museum.lv Vladimir Kulakov Institut archeologii Rossijskoj AN ul. Dm. Uljanova 19 117036 Moskva drkulakov@mail.ru Magdalena Mączyńska Instytut Archeologii Universytetu Łódzkiego Ul. Uniwersytecka 3 90–137 Łódż magdalena.babidol@gmail.com Algimantas Merkevičius Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius algimantas.merkevicius@if.vu.lt Andrzej Michałowski Instytut Prahistorii UAM ul. Św. Marcin 78 PL 61-809 Poznań andrzej.michalowski@amu.edu.pl Andra Strimaitienė Lietuvos istorijos institutas Kražių g. 5 LT-01108 Vilnius andrasimnas@gmail.com Pawel Szymański, Ana Juga-Szymańska Instytut Archeologii UW Ul. Krakowskie Przedmieście 26/28 00-927 Warszawa onajuga@hotmail.com Valdemaras Šimėnas Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius valdemaras.simenas@gmail.com Milena Teska Instytut Prahistorii UAM ul. Św. Marcin 78 PL 61-809 Poznań m.teska@amu.edu.pl Ernestas Vasiliauskas Klaipėdos universitetas Baltijos regiono istorijos ir archeologijos institutas Herkaus Manto g. 84 LT-92294 Klaipėda ernestas@inbox.lv Violeta Vasiliauskienė Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius violeta.vasiliauskiene@if.vu.lt Baiba Vaska National History Museum of Latvia Pils laukums 3 Rīga, LV-1050 arheol@history-museum.lv Ingrīda Līga Virse National History Museum of Latvia Pils laukums 3 Rīga, LV-1050 arheol@history-museum.lv Marcin Woźniak Muzeum Starožytnego Hutnictwa Mazowieckiego im. S. Woydy Plac Jana Pawła II 2 05-800 Pruszków, Polska marcin.wozniak@yahoo.pl