AUTORIŲ ADRESAI / ADDRESSES OF THE AUTHORS / ANSCHRIFTEN DER VERFASSER - Lituana, Archeologia (Archaeologia Lituana, 2012)
Renaldas Augustinavičius Vilniaus universitetas, Archeologijos katedra Universiteto g. 7, LT-01513 Vilnius augustinavicius@gmail.com Rasa Banytė-Rowell Lietuvos istorijos institutas Kražių g. 5, LT-01108 Vilnius stankaitban@yahoo.co.uk Darius Barasa Klaipėdos universitetas, Baltijos regiono istorijos ir archeologijos institutas Herkaus Manto g. 84, LT-92294 Klaipėda darius.barasa@gmail.com Rūta Kačkutė Vilniaus universitetas, Archeologijos katedra Universiteto g. 7, LT-01513 Vilnius if@if.vu.lt Vladimir Kulakov Institut archeologii Rossijskoj AN ul. Dm. Uljanova 19, 117036 Moskva drkulakov@mail.ru Albinas Kuncevičius Vilniaus universitetas, Archeologijos katedra Universiteto g. 7, LT-01513 Vilnius a.kuncevicius@gmail.com Rimvydas Laužikas Vilniaus universitetas, Komunikacijos fakultetas Saulėtekio al. 9, I rūmai, LT-10222 Vilnius rimvydas.lauzikas@kf.vu.lt Mykolas Michelbertas Vilniaus universitetas, Archeologijos katedra Universiteto g. 7, LT-01513 Vilnius mykolas.michelbertas@if.vu.lt Arūnas Puškorius Vilniaus universitetas, Komunikacijos fakultetas, Muzeologijos katedra Saulėtekio al. 9, I rūmai, LT-10222 Vilnius arunas.puskorius@kf.vu.lt Gabrielė Rimkutė Vilniaus universitetas, Archeologijos katedra Universiteto g. 7, LT-01513 Vilnius if@if.vu.lt Egidijus Šatavičius Vilniaus universitetas, Archeologijos katedra Universiteto g. 7, LT-01513 Vilnius kretuonas@gmail.com Ramūnas Šmigelskas Vilniaus universitetas, Archeologijos katedra Universiteto g. 7, LT-01513 Vilnius if@if.vu.lt Linas Tamulynas Vilniaus universitetas, Archeologijos katedra Universiteto g. 7, LT-01513 Vilnius linas.tamulynas@gmail.com Violeta Vasiliauskienė Vilniaus universitetas, Archeologijos katedra Universiteto g. 7, LT-01513 Vilnius violeta.vasiliauskiene@if.vu.lt