Latvijos archeologo archyvas – unikalus Rytprūsių archeologijos šaltinis - Tamulynas, Linas (Archaeologia Lituana, 2012)
Recenzija Rec: Nowakiewicz T. (red.). Archeologiczne dziedzictwo Prus Wschodnich w archiwum Feliksa Jakobsona. Aestiorum Hereditas II . Warszawa, 2011. 639 l., iliustr, DVD. ISBN 978-83-62622-14-6. 2011 m. Lenkijos kultūros ir paveldo ministerija išleido antrąjį projekto Ostbalticum1 leidinį knygų serijoje skambiu Aisčių paveldo (Aestiorum Hereditas)2 pavadinimu. Knygos redaktorius – Tomaszas Nowakiewiczius, redaktorių kolegijos nariai – Anna Bitner-Wróblewska ir Aleksandra Rzeszotarska-Nowakiewicz. ...