Mumijų istorijos - Piombino-Mascali, Dario (Archaeologia Lituana, 2019)
Šiuo straipsniu autorius apibendrina savo pastarųjų 12 metų įvairių mumijų rinkinių tyrimus. Kadangi mumijų tyrimai plečiasi kaip biologinės antropologijos pagalbinė specialybė, svarbu išryškinti išlikusių palaikų tyrimų reikšmę tiek archeologijai, tiek istorijai.