Įdomi numizmatikos rinkinių paroda ir jos katalogas - Michelbertas, Mykolas (Archaeologia Lituana, 2011)
2011 m. liepos 15 d. Trakų istorijos muziejuje buvo atidaryta piniginių lydinių paroda iš vilniečio Stasio Žukausko kolekcijos. Reikia pažymėti, kad dar retas kolekcininkas ryžtasi pristatyti savo rinkinius visuomenei. S. Žukauskas nuolat bendradarbiauja su Trakų istorijos muziejumi. 2010 m. šis muziejus kartu su Varmijos ir Mozūrų muziejumi Olštyne (Lenkija) surengė tarptautinę parodą ,,Žalgirio mūšio laikotarpio monetos“, kuri buvo eksponuota ir Lenkijoje, ir Lietuvoje. Prie šios parodos rengimo prisidėjo S. Žukauskas – pateikė eksponuoti savo kolekcijos lydinius, lietuviškas monetas. Dalį numizmatinės kolekcijos daiktų S. Žukauskas seniau yra perleidęs Trakų istorijos muziejui. [...]