Septintoji tarptautinė mokslinė konferencija Jono Puzino skaitymai. Senasis geležies amžius Baltijos regione - Merkevičius, Algimantas (Archaeologia Lituana, 2013)
Šis, 14-asis, „Archaeologia Lituana“ tomas yra skiriamas profesoriaus habilituoto daktaro Mykolo Michelberto archeologinei veiklai pažymėti