AUTORIAI / AUTHORS - Lituana, Archeologia (Archaeologia Lituana, 2016)
Skaistė Ardavičiūtė Archeologijos katedra Vilniaus universitetas Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius skaiste.ardaviciute@gmail.com Renaldas Augustinavičius Archeologijos katedra Vilniaus universitetas Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius augustinavicius@gmail.com Gabrielė Gudaitienė Archeologijos katedra Vilniaus universitetas Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius gabrielegudaitiene@gmail.com Vladimir Kulakov Archeologijos institutas Rusijos mokslų akademija Dm. Uljanova g. 19 117036 Maskva drkulakov@mail.ru Algimantas Merkevičius Archeologijos katedra Vilniaus universitetas Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius algimantas.merkevicius@if.vu.lt Lijana Muradian Archeologijos katedra Vilniaus universitetas Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius lijana.remeikaite@gmail.com Rėda Nemickienė Archeologijos katedra Vilniaus universitetas Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius reda.nemickiene@if.vu.lt Justina Poškienė Archeologijos katedra Vilniaus universitetas Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius justina.poskiene@if.vu.lt Arūnas Puškorius Muzeologijos katedra Vilniaus universitetas Saulėtekio al. 9, I rūmai LT-10222 Vilnius arunas.puskorius@kf.vu.lt Saulius Sarcevičius Miestų tyrimo skyrius Lietuvos istorijos institutas Kražių g. 5 LT-01108 Vilnius sarcevicius@istorija.lt Egidijus Šatavičius Archeologijos katedra Vilniaus universitetas Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius kretuonas@gmail.com Ričardas Taraškevičius Geochemijos sektorius Gamtos tyrimų centras Akademijos g. 2 LT-08412 Vilnius taraskevicius@geo.lt Ernestas Vasiliauskas Baltijos regiono istorijos ir archeologijos institutas Klaipėdos universitetas Herkaus Manto g. 84 LT-92294 Klaipėda ernestas@inbox.lv Violeta Vasiliauskienė Archeologijos katedra Vilniaus universitetas Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius violeta.vasiliauskiene@if.vu.lt