AUTORIŲ ADRESAI / ADDRESSES OF THE AUTHORS / ANSCHRIFTEN DER VERFASSER - Lituana, Archeologia (Archaeologia Lituana, 2015)
Artur Błażejewski Instytut Archeologii Uniwersytetu Wrocławskiego Ul. Szewska 48 50-139 Wrocław artur.blazejewski@archeo.uni.wroc.pl Algirdas Girininkas Klaipėdos universitetas Baltijos regiono istorijos ir archeologijos institutas Herkaus Manto g. 84 LT-92294 Klaipėda sakaliske@gmail.com Eugenijus Jovaiša Lietuvos edukologijos universitetas Istorijos fakultetas T. Ševčenkos g. 31 Vilnius eugenijus.jovaisa@leu.lt Vladimir Kulakov Institut archeologii Rossijskoj AN ul. Dm. Uljanova 19 117036 Moskva drkulakov@mail.ru Andrzej Michałowski Instytut Prahistorii UAM ul. Św. Marcin 78 PL 61-809 Poznań andrzej.michalowski@amu.edu.pl Mykolas Michelbertas Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius mykolas.michelbertas@if.vu.lt Gediminas Petrauskas Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius petrauskasgediminas@gmail.com Emilia Smólka Instytut Prahistorii UAM ul. Św. Marcin 78 PL 61-809 Poznań emiliasmolka@wp.pl Egidijus Šatavičius Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius kretuonas@gmail.com Valdemaras Šimėnas Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius valdemaras.simenas@gmail.com Milena Teska Instytut Prahistorii UAM ul. Św. Marcin 78 PL 61-809 Poznań m.teska@amu.edu.pl Ernestas Vasiliauskas Klaipėdos universitetas Baltijos regiono istorijos ir archeologijos institutas Herkaus Manto g. 84 LT-92294 Klaipėda ernestas@inbox.lv Violeta Vasiliauskienė Vilniaus universitetas Archeologijos katedra Universiteto g. 7 LT-01513 Vilnius violeta.vasiliauskiene@if.vu.lt