V. Šerno „Glotoedukologija” – reikšminga edukologijos mokslo srities - Ramoškienė, Aldona (Acta Paedagogica Vilnensia, 2007)
Vytauto Šerno dviejų dalių monografijos „Glotoedukologija“ recenzija
Keywords: ugdymo mokslas; monografija; glotoedukologija