Pratarmė - Laužikas, Rimvydas (Acta Museologica Lithuanica, 2017)
Jūsų rankose – didelės apimties ir išsamiausia doc. dr. Nastazijos Keršytės monografija muzeologijos tema, kurios autorė baigti nebespėjo. 2016 metų gegužę, Tarptautinės muziejų dienos rytą, sužinojau, kad mūsų Kolegės nebėra... Išsamiau PDF rinkmenoje.