Autoriai - Nastopka, Kęstutis (Semiotika, 2019)
Kęstutis NastopkaVU A. J. Greimo semiotikos ir literatūros centro profesorius emeritaskestutaiciai@gmail.com Tiziana MiglioreRomos Tor Vergat universiteto dėstytoja, Urbino universiteto Tarptautinio Umberto Eco semiotikos centro mokslinė sekretorėtiziana.migliore@uniurb.itGiedrė SmolskaitėVU doktorantėgiedre.smolskaite@gmail.comSigitas GužauskasVDA doktorantassigitas@idente.ltEric LandowskiCNRS (Paryžius) mokslo darbuotojas, žurnalo Actes Semiotiques vyriausiasis redaktoriuseric.landowski@sciencespo.fr