Socialinių paslaugų kokybė ir standartai - Žalimienė, Laimutė; Vareikytė, Audronė (Socialinė teorija, empirija, politika ir praktika, 2001)
Diskusijoje apie socialinių paslaugų kokybę ir standartus dalyvavo specialistai iš SADM, socialinės paramos skyrių, VTAT, socialinės globos įstaigų. Diskusijos objektas buvo socialinių paslaugų standartų paskirtis ir turinys, jų įgyvendinimo būdai ir kontrolė.
Keywords: Socialinės paslaugos; kokybė; diskusija