Ką apie socialinio darbo discipliną pasako žurnalas STEPP? - DUNAJEVAS, Eugenijus (Socialinė teorija, empirija, politika ir praktika, 2016)
Straipsnyje siekiama aptarti, ką apie socialinio darbo discipliną Vilniaus universitete gali pasakyti mokslo žurnalo STEPP (Socialinė teorija, empirija, politika ir praktika) raida. Pirmoje straipsnio dalyje pagrindžiama mokslo žurnalo ir disciplinos sąsajos tezė. Teigiama, kad žurnalo vertė yra tiesiogiai susijusi su akademinės disciplinos verte. Antroje straipsnio dalyje aptariami žurnalo vertės rodikliai. Skiriami dviejų tipų žurnalo vertės rodikliai: žurnalo turinio ir žurnalą apibūdinantys rodikliai. Trečioje straipsnio dalyje remiantis išskirtais antro tipo rodikliais yra analizuojama mokslo žurnalo STEPP raida. Gauti rezultatai leidžia teigti, kad tiek žurnalo STEPP, tiek socialinio darbo disciplinos vertės didėja.