II kasmetinė nacionalinė socialinės politikos konferencija „Gyvenimo kelias ir jo krizės: kaip (ar) veikia Lietuvos socialinė politika?“ - Adomavičienė, Aistė; Ambrazevičiūtė, Kristina; Ankėnaitė-Balčiūnienė, Kristina; Charenkova, Jūratė; Dilytė-Kotenko, Asta; Dunajevas, Eugenijus; Jurėnienė, Virginija; Purvaneckienė, Giedrė; Lazutka, Romas; Juška, Arūnas; Straševičiūtė, Žeimantė; Mataitytė-Diržienė, Jurga; et al. (Socialinė teorija, empirija, politika ir praktika, 2023)
2022 m. spalio 14 d. Vilniaus universitete vyko II kasmetinė nacionalinė socialinės politikos konferencija „Gyvenimo kelias ir jo krizės: kaip (ar) veikia Lietuvos socialinė politika?“Universiteto g. 3, Vilniushttps://youtu.be/oBGfbjJijPY
Keywords: -