Kvietimas socialiniam dialogui - Gevorgianienė, Violeta (Socialinė teorija, empirija, politika ir praktika, 2014)
2011 metų pavasarį išleistas pirmasis Tarptautinės socialinio darbo mokyklų asociacijos (IASSW) žurnalas , Social Dialogue“. Įžanginiame straipsnyje tuometinė IASSW prezidentė Honkongo universiteto profesorė Angelina Yuen pažymėjo, kad leidinio tikslas – sukurti erdvę, kurioje socialinio darbo dėstytojai galėtų dalytis patirtimi bei tarptautinio bendradarbiavimo idėjomis. Galimybė dalytis su kolegomis žinojimu, laimėjimais, problemomis – tai ir galimybė tobulėti profesionaliai.