Jaunųjų matematikų varžybų komandinių ir individualių rezultatų palyginimas - Kanišauskienė, Karolina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2025)
Straipsnyje pateikiama lyginamoji 2022–2025 m. vykusių Jaunųjų matematikų varžybų 11–12 klasių mokinių komandinių ir individualių rezultatų analizė atsižvelgiant į užduočių išspręstumą.
Keywords: matematikos olimpiada; užduoties sunkumas; vidurkių lygybė