Wright-Fisher lygties silpnosios aproksimacijos - Mongirdaitė, Gabrielė; Mackevičius, Vigirdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Sukonstruota silpnoji pirmos eilės aproksimacija stochastinei Wright-Fisher lygčiai. Pavyzdžiais iliustruojamas jos tikslumas.
Keywords: Wright–Fisher modelis; modeliavimas; silpnoji aproksimacija