Apie vieną ženklą keičiančią Puasono aproksimaciją - Čekanavičius, Vydas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1997)
Parodyta kaip konstruoti Kornya tipo asimptotinį skleidinį eksponentėje pirmojoje tolygiojoje Kolmogorovo teoremoje diskrečių negardelinių dydžių sumai.