Kvadrikių trikampės kvadratinės Bezje skiautės - Karčiauskas, Kęstutis (Lietuvos matematikos rinkinys, 1997)
Straipsnyje formuojamos būtinos ir pakankamos sąlygos, nusakančios, kada trikampė kvadratinė racionali Bezje skiautė priklauso kvadrikei. Be to pateikiamos formulės, įgalinančios efektyviai konstruoti šias skiautes. Konstruktyvios formulės gautos pasinaudojus MAPLE paketo simbolinio skaičiavimo galimybėmis.