Logaritminės eilės begalinio indekso homogeninis kraštinis Rymano uždavinys daugiajungei sričiai, apribotai sudėtiniu Dini–Lipšico kontūru - Alekna, Petras (Lietuvos matematikos rinkinys, 1997)
Gautos nagrinėjamo uždavinio išsprendžiamumo sąlygos, išreikštos per argumento sūkurio koeficientus λj ir rodiklius ρj ir bendrojo sprendinio išraiška aprėžtų analizinių funkcijų klasėje B.