Puasono skirstinys dideliems pirminiams skaičiams - Šiaulys, Jonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1997)
Darbe nagrinėjama, kada [x]-1 # {m ≤ x, f(m) < u} silpnai konverguoja į Puasono skirstinį. Čia fx (m), x ≥ 1, yra stipriai adityvios funkcijos, kurioms fx (p) = 0 „bevelk visiems" pirminiams  p ≤ √x.