Apie Oilerio funkciją - Stankus, Eugenijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 1997)
Tegu  φ(n) — Oilerio funkcija. Nagrinėsime sumąA(x) = ∑φ(n) ≤ x 1.Yra žinoma, kadlim x →∞A(x)/ x = a,  a = ζ(2)ζ(3)/ζ(6),kur   ζ(s) – Rymano dzeta funkcija. Straipsnyje apžvelgiami metodai, leidžiantys įvertinti asimptotinės formulėsA(x) = ax + R(x), x  →∞ liekamąjį narį R(x) bei supažindinama su naujausiais autoriaus rezultatais.