Pastaba apie Rymano dzeta funkcijos universalumą - Laurinčikas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1997)
Straipsnyje nagrinėjama universalumo teoremos Rymano dzeta funkcijai efektyvizacijos problema.