Apie Hermito kvadratinių formų dzeta-funkcijas - Gaigalas, Edmundas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1997)
Paskaičiuoti plėtinio Q(i, √d) / Q(√d),  d ≡  2 mod 8 Hermito kvadratinių formų dzeta-funkcijos koeficientai.