Belmano lygties Dirichlė uždavinio viskoziniai sprendiniai - Pragarauskas, Henrikas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Aprašytos pakankamos integrodiferencialinės Belmano lygties Košy-Dirichlė uždavinio viskozinio sprendinio egzistavimo sąlygos. Tyrimas pagrįstas Markovo procestį optimaliojo valdymo teorijos metodais.