Stochastinių diferencialinių lygčių, generuotų trupmeninio Brauno judesio, Eulerio aproksimacija - Kubilius, Kęstutis (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Darbe nagrinėjama stochastinė diferencialinė lygtis, kurioje integralas, atžvilgiu trupmeninio Brauno judesio, apibrežiamas dviem skirtingais būdais. Gauti du skirtingi įverčiai.