Erdiošo-Vintnerio teorema ir Puasono skirstinys - Šiaulys, Jonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Straipsnyje įrodyta, jog bet kuriam λ > ln(16/15) Puasono skirstinys ∏λ  negali būti ribiniu Erdiošo–Vintnerio teoremoje.