Daugiamatė ribinė teorema Lercho dzeta funkcijai - Laurinčikas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Straipsnyje įrodoma ribinė teorema Lercho dzeta funkcijos laipsniams analizinių funkcijų erdvėje.