Lietuvos matematikų draugijos 1995–1998 metų veikla - Kubilius, Jonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Apžvelgiamas Lietuvos matematinis gyvenimas Lietuvoje ir LMD veikla perpaskutinius trejus metus.