L1 įverčio patikslinimas centrinėje ribinėje teoremoje m-priklausomiems atsitiktiniams laukams - Sunklodas, Jonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Gautas L1 įverčio patikslinimas centrinėje ribinėje teoremoje realiems m-priklausomiems atsitiktiniams laukams, apibrėžtiems ant sveikareikšmės gardelės Zd, d > 1, kai dėmenys turi baigtinius antrosios eilės momentus. Įvertis gautas Liapunovo trupmenos terminais, kuris nepriklausomu atveju (m = 0) yra tikslus.