Adaptyvus vertinimas: trumpa apžvalga - Radavičius, Marijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Pateikta trumpa funkcijų adaptyvaus neparametrinio vertinimo apžvalga. Iliustracijai paimtas nežinomo tikimybinio tankio neparametrinio vertinimo uždavinys.