Lygiagretus įrodymo paieškos algoritmas predikatų logikos formulėms - Norgėla, Stasys (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Pirmos eilės formulės išvedimas ieškomas rezoliucijų metodu, o jos neigimas lygiagrečiai atvirkštiniu metodu. Nagrinėjamas ryšys tarp gaunamų disjunktų.