Apie išsprendžiamą intuicionistinės kvantorinės logikos fragmentą - Kaušilaitė , Jolanta; Pliuškevičius, Regimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Straipsnyje sukonstruotas beciklis skaičiavimas intuicionistinės kvantorinės logikos fragmentui. Įrodytas sukonstruoto skaičiavimo korektiškumas ir pilnumas. Remiantis tuo įrodytas nagrinėjamo intuicionistinės kvantorinės logikos fragmento išsprendžiamumas.