Daugiamatė ribinė teorema Rymano dzeta funkcijos laipsniams - Šleževičienė, Rasa (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Straipsnyje įrodoma daugiamatė ribinė teorema Rymano dzeta funkcijos laipsniams analizinių funkcijų erdvėje.