Apie adityviųjų funkcijų skirstinius - Šiaulys, Jonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2024)
Darbe gautos būtinos ir pakankamos sąlygos skirstinių vx( f x(m) < u) = 1/[x] # {m < x , fx(m) < u} silpnam konvergavimui. Čia fx(m) yra šeima (x ≥ 2) stipriai adityviųjų funkcijų, kurioms fx(p) ∈ {0, 1} visiems pirminiams p.