Stipriai pirminiai idealai, stipriai pirminės ir izuoliuojančios sistemos žieduose - Kaučikas, Algirdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Įrodyta, kad stipriai pirminių žiedų centrinis uždarymas yra vienpusės tobulos simetrinės lokalizacijos. Apibrėžtos stipriai multiplikatyvios ir izoliuojančios sistemos, kurių pagalba charakterizuoti stipriai pirminiai idealai. Rasti stipriai pirminio radikalo ryšiai su kitais žiedų radikalais.