Diskrečioji ribinė teorema trigonometriniams polinomams - Kačinskaitė, Roma (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Straipsnyje įrodomos dvi diskrečios ribinės teoremos trigometriniams polinomams tikimybinių matų silpno konvergavimo prasme.