Keletas nelygybių aritmetinėse pusgrupėse - Bareikis, Gintautas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Šiame darbe pateiktas Ružos nelygybės analogo aritmetinėse pusgrupėse įrodymas. Be to, pateiktas pavyzdys, kaip galima pritaikyti šią nelygybę aritmetinių bei atsitiktinių multiplikacinių procesų tikimybių palyginimui.