Klaidas taisančių kodų keitinių grupių skaičiavimas - Skersys, Gintaras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Darbe pristatomas algoritmas klaidas taisančių kodų keitinių grupei skaičiuoti ir dviejų kodų ekvivalentumui nustatyti. Šis algoritmas remiasi J. Leono algoritmu ir N. Sendrier pagrindo dalijimo algoritmu. Jis labai efektyvus, kai kodų sankirtos su jų dualiais kodais yra mažos.