Rezoliucijų skaičiavimas modalumų logikai S4 - Norgėla, Stasys (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Darbe nagrinėjamos bendro pavidalo modalumų logikos formulės. Aprašomas rezoliucijų skaičiavimas modalumą logikai S4 bei trodomas jo pilnumas ir korektiškumas.