Sprindžuko darbai ,,Lietuvos matematikos rinkinyje`` - Laurinčikas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Straipsnyje pateikta žymaus baltarusių matematiko V.G. Sprindžuko darbų ,,Lietuvos matematikos rinkianyje" apžvalga.