Intelektualaus elektroninio verslo technologijos VGTU Distancinio mokymo centre - Jurgita,; Kulvietis, Genadijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Šiame darbe yra aprašomos intelektualaus elektroninio verslo technologijos ir jų panaudojimas aukštajame moksle. Be to, pateikta schema, kaip galima realiai pritaikyti šias technologijas bei produktus.