Tolygūs pasiskirstymai ant keturmačio toro - Misevičius, Gintautas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Apibendrinami analogiški D. Moskvino rezultatai dvimačiams ir trimačiams torams. Straipsnyje  įrodomi pagalbiniai rezultatai.