Apie Lercho dzeta funkcijos kvadrato vidurkį parametro atžvilgiu - Laurinčikas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Gautos formulės Lercho dzeta funkcijos kvadrato vidurkiui parametro α atžvilgiu atvejais σ = -1/2 ir σ = 1.