Apie Matsumoto dzeta funkcijos reikšmių pasiskirstymą kompleksinėje plokštumoje - Kačinskaitė, Roma (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Straipsnyje įrodoma diskrečioji ribinė teorema Matsumoto dzeta funkcijai tikimybinių matų silpno konvergavimo prasme kompleksinėje plokštumoje.