Pastaba apie periodinės dzeta funkcijos reikšmių pasiskirstymą - Kačėnas, Audrius; Laurinčikas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Straipsnyje įrodytos ribinės teoremos periodinei dzeta funkcijai analizinių ir meromorfinių funkcijų erdvėse.