Atsitiktinių dydžių sumos serijų schemoje tankio funkcijos asimptotinis skleidinys didžiųjų nuokrypių Kramerio zonoje - Deltuvienė, Dovilė; Saulis, Leonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Santraukos nėra.