Mišrieji bitiesiniai diskretieji sprendiniai - Bistrickas, Vilius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Diskrečių optimizavimo uždavinių mišrieji sprendiniai užrašomi bitiesiniais ir kitais diskrečiaisiais optimizavimo procesais.