Diskriminantinė erdvė eliptinių skirstinių mišinių klasifikavimo uždavinyje - Radavičius, Marius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Darbe pasiūlytas diskriminantinės erdvės apibrėžimas eliptinių skirstinių mišinių klasifikavimo modelyje ir pateikta jos charakterizacija per modelio parametrus.