Padangų dylimo greičio pasiskirstymo ir sprogimų intensyvumų įverčių asimptotinės savybės - Bagdonavičius, Vilijandas; Bikelis, Algimantas; Kazakevičius, Vytautas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Nagrinėjamas padangos eksploatavimo modelis, kuriame padangų sprogimų intensyvumai priklauso nuo padangos nusidėvėjimo laipsnio. Sukonstruoti neparametriniai sprogimų intensyvumų įverčiai ir įrodyta, kad jie asimptotiškai nepriklauso nuo padangos dylimo greičio pasiskirstymo neparametrinio įverčio.